SUPREME CHAMPION - vår første i eget oppdrett

SC NO*Stalderkattens Elmer JW, SBI e, fikk sin SC-tittel på vår egen klubb, Østfoldkattens, utstilling 11. oktober. Vi er utrolig stolte av gutten vår.

Videre fikk hans bror SC SW NO*Stalderkattens Elias JW, SBI d, med sin eier Laila Sørevik, sin SC-tittel på World Winner Show 2015 i Malmö. Vi gratulerer!

SC NO*Stalderkattens Elmer JW

SC NO*Stalderkattens Elmer JW

SW SC NO*Stalderkatens Elias JW

SW SC NO*Stalderkatens Elias JW

Super start på utstillingsåret

Vi har hatt en knallstart utstillingsmessig for våre birmaer. SW IC NO*Stalderkattens Elias JW, SBI d, eid av Laila Sørevik, har hatt 4 strake BIS rett etter overgang fra ungdyr til voksen. Han fikk sin IC-tittel på SWS15, og har i en alder av litt over ett år samlet 11 BIS. Gratulerer til Laila. Vi er utrolig stolte oppdrettere.

IC NO*Stalderkattens Elmer JW, Elias' bror, er vi også stolte av. Han er nesten like ofte i panel som sin bror, men har litt å ta igjen når det gjelder antall BIS. Men de er begge unge og trenger tid til utvikling. Begge tok sine JW-titler i 2014.

Vi har, som sikkert noen også har fått med seg, en ny unggutt i hus. SE*Amloves Freedom (Fritz) er nå straks 8 md, og har hatt en flott utstillingskarriere hittil. Han har av 7 utstillinger tatt 5 BIV-T, 7 av 7 NOM og 3 BIS. En BIS tapte han på loddtrekning.

SW IC NO*Stalderkattens Elias JW

SW IC NO*Stalderkattens Elias JW

SE*Amloves Freedom

SE*Amloves Freedom

IC NO*Stalderkattens Elmer JW

IC NO*Stalderkattens Elmer JW