Vårt nye hjem som vi overtok 1.november 2019

Vårt nye hjem som vi overtok 1.november 2019

Året 2019

Året 2019 har det skjedd en del på privatfronten. Vi har flyttet fra vårt småbruk til enklere enebolig nær Svinesund. Det har vært mye oppussing og jobbing på gården, men vi overtok vår enebolig 1. november 2019, og har kommet sånn noenlunde i orden.

Det har vært smått med oppdateringer på hjemmesiden, likeledes har vi ikke vært mye på utstilling i 2019. Derimot har vi vært heldige som har hatt gode venner som har stilt opp med både det ene og det andre.

Vi har i 2019 hatt tre kull - N, O og P-kullet, etter våre jenter Kaisa, Gina og Leyla. Selv om utstillinger ikke har vært prioritert, har våre gode venner tatt med seg kosebamsen vår, Elmer, litt rundt for oss.

Vi har også vært så heldige at flere nye eiere av kattunger er utstillingsinteresserte og har stilt en del gjennom 2019. Disse har alle bidratt til flotte resultater utsitllingsmessig. Vi har fått enda en JUNIOR WINNER fra vårt oppdrett, nr 5 i rekken: NO*Stalderkattens Niccoline, takket være hennes eier Nina Myrseth.

Vi har mye å takke alle i vår "kattefamilie" for, de har i høyeste grad bidratt til at vi endte på 2. plass oppdrett i NRR i 2019.

Elmer ble igjen nr 1 kastrat hann ÅRETS KATT i NRR 2019. Leyla er mamma til P-kullet, og har kun vært stilt på få utstillinger senhøsten 2019, allikevel klarte hun en klar 2. plass fertil hunn.

Vi vil igjen få takke alle i "Stalderkattfamilien" for alt dere gjør for oss, og ser fram til nytt utstillingsår 2020.

Niccoline JW

Niccoline JW

O-kullet

O-kullet

P-kullet

P-kullet