Vår 3. Junior Winner

NO*Stalderkattens Jambo kan nå titulere seg Junior Winner. Vi er stolte av vår 3. JW gutt fra vårt oppdrett. Jambo eies av Pawl Kus i Polen, og har oppnådd imponerende 6 BIS på 6 utstillinger. 

Jambo er en av 4 gutter og 1 jente i vårt 3. generasjonskull etter NO*Stalderkattens Ferrari Fantasy, SBI c og SC SE*Amloves Freedom, SBI n. Disse to ga et utrolig jevnt og fint kull hvor de fleste holder til utstilling. De har alle god benstamme, god øyenfarge, fin øreplassering og god bredde. Jambo var den med de mest perfekte markeringene, vi er så stolte og glade på eiers vegne, og stolte av å ha solgt et avkom som presterer så bra.

Vi har selv beholdt en av guttene, Jackpot, som også gjør det bra på utstilling. Han har hittil 7 av 7 BIV-T, 6 NOM og 2 BIS.

I tillegg bor den eneste jenta, Jackie, hos en av våre gode samarbeidspartnere, Laila Sørevik. Hun er også eier av en av våre andre Junior Winnere fra vårt oppdrett, Elias. Jackie ser ut til å utvikle seg bra, og vi regner med at hun også vil vise seg fram på utstilling etter hvert.

Nå er det i gang med forberedelser til Wien og WW der vi ser fram til å treffe mange andre flotte birmaoppdrettere og kanskje knytte noen nye kontakter.

NO*Stalderkattens Jambo JW

NO*Stalderkattens Jambo JW